Anders Gedenkmonumenten

ANDERS GEDENKMONUMENTEN CAPPELLE AAN DEN IJSSEL

Als een dierbare uit je naaste omgeving verdwenen is en je zoekt naar een blijvend symbool naast de herinnering, dan is het van grote waarde als die behoefte op een persoonlijke en intieme wijze vertaald kan worden naar een tastbaar gedenkteken.

Wie zijn wij?

Wij als Andersgedenkmonumenten zijn een organisatie die op een andere wijze zelfstandig, maar in samenwerking met onder meer uitvaartorganisaties, werken. Iemand die het heengaan van een dierbare van dichtbij heeft meegemaakt of zich hierin heeft verdiept, weet dat het ontvallen van een geliefd persoon die heel dicht bij je heeft gestaan veel emoties oproept. Deze gevoelens hebben zowel voor jong als oud dan ook een diepgaande betekenis. Ook uw specifieke gevoelens vragen om een bijzondere aanpak.
Wij als Andersgedenkmonumenten zijn er voor u om met u een passend gedenkteken te realiseren. En op deze wijze uiting te geven aan uw gevoelens. Wij streven naar het verwezelijken van een gedenkmonument binnen uw beschikbare budget. Ook met u komen we zeker tot het juiste gedenkteken.


Wij hebben tevreden klanten in de plaatsen: Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Berkenwoude, Rotterdam, Bergambacht, Schoonhoven, Schiedam en Stolwijk